Arend Coaching | Arend Coaching en Advies | Coaching in Flevoland
Arend Coaching, arend Advies, coach flevoland, coaching flevoland, coach lelystad, coaching lelystad
15704
page,page-id-15704,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Coaching in Flevoland

“Arend Coaching” is er voor jou en gelooft niet zo in statische coaching sessies. Dus geen net kantoor met een tafel en een doos tissues! Niets van dat alles. Sinds hij zijn eigen coaching praktijk heeft in Flevoland, gaat dat dus anders. Hij heeft een passie voor het coachen, maar zeker ook voor de genoeglijke geneugten van het leven.
.
Wanneer je activiteiten en coaching combineert, ontstaat er ontspanning en ruimte. Die ruimte is louterend en maakt daadwerkelijke beschouwing beter mogelijk. Bij mooi weer neem je plaats in de sfeervolle tuinkamer, of maak je een heerlijke wandeling in de omgeving van het natuurgebied van de Oostvaardersplassen in Flevoland. Zo’n beetje “de achtertuin van de praktijk”. Bij langere sessies kunnen er ook authentieke Italiaanse pizza’s in de eigen houtgestookte steenoven worden gebakken.

In de filosofie van “Arend Coaching” is de coaching sessie effectiever wanneer deze in ontspannen sfeer en tijdens activiteiten afspeelt. Bovendien streeft “Arend Coaching” naar een kort, maar effectief coaching programma.
.
Na 4 tot 6 sessies voel je je in de regel echt al prettiger, meer zeker van je zaak en ben je je bewuster van je eigen gedrag, het effect op anderen en de wijze waarop je je eigen gedrag kunt sturen. Bovendien ben je beter in staat om je eigen koers te bepalen en te houden. Tussen de sessies door krijg je oefenopdrachten om te ervaren welke effecten zijn of worden bereikt.
.
De sessies zijn meestal als volgt ingedeeld:
Sessie 1          Kennismaking en 1e analyse (en kijken of het sowieso klikt)
Sessie 2          Inzichten / gewenste doelen vaststellen
Sessie 3 & 4   Koersen op persoonlijke groei
Sessie 5          Het roer houden
Sessie 6          Consolideren en evalueren
.

Alle sessies vinden plaats in of in de omgeving van mijn coaching praktijk in Flevoland.

.