Arend Coaching | Waarom Coaching | Arendcoaching.nl
Coaching is sterk in opkomst en wordt door velen effectief gebruikt. Managers maken vaak gebruik van een coach, maar ook mensen die persoonlijke doelen willen bereiken of problemen willen aanpakken. Arend helpt je bewust te worden, het beste in jezelf naar boven te halen.
Coach, coaching, coach amsterdam, coaching amsterdam
15507
page,page-id-15507,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Waarom Coaching?

Coaching is sterk in opkomst en wordt door velen effectief gebruikt. Managers maken vaak gebruik van een coach, maar ook mensen die persoonlijke doelen willen bereiken of problemen willen aanpakken. Een coach helpt je bewust te worden, het beste in jezelf naar boven te halen. Coaching is er voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen. Een goede coach is ondersteunend, helpt je je eigen prestaties te verbeteren en creëert samen met jou, voor jou wenselijke situaties.
.
Coaching kan helpen bij:
√    Inzicht krijgen in heldere eigen doelstellingen
√    Bewust worden van je gedrag en de effecten daarvan op anderen
√    Het verbeteren van relaties
√    Een betere balans tussen werk en privé
√    Stressvermindering
√    Verminderen van onzekerheden
√    Bepalen van de voor jou gewenste koers
√    Het focussen
.
Coaching sessies helpen gedachten, gevoelens, wensen, doelen en koers te ordenen. Ze helpen je om de voor jou gewenste koers te bepalen om de door jou gewenste doelen te bereiken. Iedereen wil graag een prettig leven. Coaching kan daar voor iedereen aan bijdragen. Voor zowel privé situaties als in het professionele leven, wordt coaching regelmatig met succes ingezet.
.