Arend Coaching | Wie is Arend? | Arendcoaching.nl
Mijn naam is Arend Heidenrijk. Ik ben geboren in 1964 en ik ben een levensgenieter. Inmiddels ben ik er in is geslaagd om mijn passies te combineren en zelfs te integreren met en in mijn werk.
Arend Heidenrijk, arendcoaching, coach arend, coach heidenrijk
15513
page,page-id-15513,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Wie is Arend?

Mijn naam is Arend Heidenrijk. Ik ben geboren in 1964 en ik ben een levensgenieter. Getrouwd met Esther. We hebben een zoon, genaamd Jim. Inmiddels ben ik er in is geslaagd om mijn passies te combineren en zelfs te integreren met en in mijn werk. Daarmee is ook mijn werk weer tot een echte passie geworden. Al jaren ben ik een verdienstelijk hobbykok van verschillende internationale keukens, maar met een voorkeur voor de Italiaanse. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van de natuur, met name het door mij geliefde Oostvaardersplassengebied.
.
Na een carrière van meer dan 30 jaar in vastgoed/corporatiesector in verschillende managementfuncties, heb ik op een goed moment besloten om mijn koers volledig te verleggen. Ik stapte uit de comfortzone van het vaste salaris, de zekerheden en de status. In plaats daarvan ben ik actief op zoek gegaan naar de mogelijkheden om voor mezelf te gaan werken, in het geheel m’n eigen koers te bepalen en te werken vanuit huis. Ik wilde meer tijd voor mezelf en mijn omgeving, had behoefte aan meer zingeving en een minder jachtige, meer beschouwende levensstijl.
.
Waar m’n affiniteit met name gedurende de laatste jaren meer aan de “menskant” kwam te liggen en steeds minder aan de bestuurlijke, meer procesgerichte en zakelijke “managementkant” leek deze wending in mijn leven dan ook slechts een kwestie van tijd.
.
Inmiddels is het mijn ambitie om mensen in privé en professionele situaties, waar gewenst, te helpen beter en dus prettiger te functioneren. Hierbij gebruikmakend van mijn ruime management ervaring en de talloze coaching sessies aan professionals en anderen. Ik ben in staat om hernieuwde energie te geven en onzekerheden plaats te laten maken voor zekerheden. De resultaten en de reacties van mensen die ik coachte, geven mij een enorme voldoening, meer dan welke status of inkomenszekerheid dan ook!
.
Voor wie tegen een stootje kan
Waar dat nodig is, ben ik geen man van de fluwelen handschoenen. Ik ben oprecht, direct en neem geen blad voor de mond. Coaches hebben volgens de protocollen geen mening. Daarentegen heb ik die wel en verbloem of maskeer die juist niet. Dat doe ik overigens altijd met veel respect en gevoel voor verhoudingen. Ik ben altijd op zoek naar de juiste koers, geef veel energie en ga samen met jou op zoek naar de voor jouw juiste en gewenste focus om de gestelde doelen te bereiken. Dat zijn de belangrijke elementen in mijn coaching praktijk.
.